ARCHIVE FOR mei, 2008

Ewe

Dinsdagavond heb ik een fotoshoot gehad met de band Ewe in Zutphen.  Deze pop/stonerrockband bestaat uit Jurgen Krol, Arvid Scholten en Raymond Flamink. Vorig jaar is hun 2e cd uitgekomen met de naam “Spells of a blue sheperd”

Anneke van Giersbergen

Vanmiddag heb ik een portret gemaakt van singer/songwriter Anneke van Giersbergen. Na jarenlang de frontlady te zijn geweest van The Gathering is Anneke solo gegaan onder de naam Agua de Annique. Met haar band bestaande uit Rob Snijders (tevens haar man), Jacques de Haard en Joris Dirks stond ze vandaag in Plein 79 in Den Bosch. […]

Joris Dirks on stage

De gitarist van de band Agua de Annique is Joris Dirks. Joris heeft naast zijn functie in deze band nog een solo-cd uitgebracht: Because of the sadness. Hieronder low-key foto’s van ‘m in actie.

The Allegro’s!

Gisteren op een mooie, zomerse dag ‘all the way’ naar Heerhugowaard om de Amsterdamse band The Allegro’s te portretteren. Een jonge, enthousiaste en zeer energieke 5-mans formatie die hun eigen muziek omschrijft als een ‘Rock ‘n Roll Rollercoaster Ride’. Ze zijn in de luxe omstandigheid over een eigen mega-oefenruimte met studio en zelfs kantine te beschikken.  

Paul, Zeus

Vandaag naar Oss afgereisd om de drummer van de heavy-rockband Zeus te fotograferen. Paul Jansen wilde wel meewerken aan m’n muzikantenproject. De blauwe Ludwig drumkit uit 1973 en een ‘vliegend tapijtje’ doen ‘t goed als decor in een garagebox!

ZOEKEN

BLOGINFO

Dennis Vloedmans Welkom op m'n weblog. Hier plaats ik met enige regelmaat het fotowerk dat ik recent heb gemaakt en probeer dit te voorzien van wat verduidelijkende achtergrondinformatie. Zoals over het ontstaan van het beeld, de manier van uitlichten, de persoon of het model in kwestie, de locatie, trucjes en al het andere aan enigzins zinnige informatie dat ik maar over de foto's kan vermelden.
  • LAATSTE REACTIES

    • Jantien Hoi Dennis, Is het mogelijk dat ik op de reservelijst gezet word? Groetjes, Jantien van Dam
    • Dennis Hallo Jan, ik zet je op de lijst voor een volgender workshopdatum!
    • Jan Budding Kan niet op de genoemde 22 en 23 januari. Wilgraag de volgende workshop meedoen.