Margreet in het MM

Ook in het nieuwe Maartensmagazine: Margreet. Deze serie portretten zijn in september al geschoten maar konden nu pas een plaatsje in het magazine bemachtigen.
In hun (zeer) mooie huis in Echteld, een klein dorpje in de Betuwe, heb ik daar op een avond een bezoekje gebracht.

Hoofdlicht: flits door een paraplu, draadloos aangestuurd. Verder een 2e flits als effectlichtje.

REAGEER

ZOEKEN

BLOGINFO

Dennis Vloedmans Welkom op m'n vernieuwde weblog. Hier plaats ik met enige regelmaat het fotowerk dat ik recent heb gemaakt en probeer dit te voorzien van wat verduidelijkende achtergrondinformatie. Zoals over het ontstaan van het beeld, de manier van uitlichten, de persoon of het model in kwestie, de locatie, trucjes en al het andere aan enigzins zinnige informatie dat ik maar over de foto's kan vermelden.
  • LAATSTE REACTIES

    • Ernst de Vries Inderdaad weer een mooie fotoserie, Dennis. Chapeau.
    • Dennis Thnx! Ik heb het daglicht ook vaak mee laten doen. Dus dat is blauwer als ik mijn camera ‘koeler’...
    • Ariane Heb je hier om een blauwe achtergrond te krijgen , de achtergrond met full CTO geflitst en de persoon zonder?