Judo…for kids!

Elk jaar vindt er in de sporthal van de Sint Maartenskliniek een judotoernooi plaats voor kinderen. Dit is een samenwerkingsverband met de Maartensschool. Voor die kinderen is dat een hele belevenis, dat is van hun gezichtjes af te lezen. Mooi om te zien.
In opdracht van de kliniek mocht ik er wat plaatjes gaan maken…

Technische info: Normaal gesproken is er weinig licht in een sporthal, in de hal van de kliniek valt dit nog wel mee. Er komt namelijk ook wat daglicht binnen aan de zijkant. Toch moest ik m’n isowaarden (lichtgevoeligheid) op de camera’s (Canon 5D mrk II en 7D) wel aardig oppompen: iso 1600. Maar vooral voor de 5D mrk II is dit geen probleem, weinig ruis is er te zien in de foto’s en met een beetje nabewerking is dat nagenoeg te verwaarlozen.

Moest even terugdenken aan een eerder geschoten portret van een judoka maar dat werd toen volledig uitgelicht met flitsers. Sportfotografie is ook niet zo m’n ding maar toch leuk om er eens een uurtje mee te stoeien…

..rest van de foto’s onder ‘meer’ en de hele serie is hier te zien!

REAGEER

ZOEKEN

BLOGINFO

Dennis Vloedmans Welkom op m'n weblog. Hier plaats ik met enige regelmaat het fotowerk dat ik recent heb gemaakt en probeer dit te voorzien van wat verduidelijkende achtergrondinformatie. Zoals over het ontstaan van het beeld, de manier van uitlichten, de persoon of het model in kwestie, de locatie, trucjes en al het andere aan enigzins zinnige informatie dat ik maar over de foto's kan vermelden.
  • LAATSTE REACTIES

    • Jantien Hoi Dennis, Is het mogelijk dat ik op de reservelijst gezet word? Groetjes, Jantien van Dam
    • Dennis Hallo Jan, ik zet je op de lijst voor een volgender workshopdatum!
    • Jan Budding Kan niet op de genoemde 22 en 23 januari. Wilgraag de volgende workshop meedoen.