Ies

…leuke naam. Dit meisje mocht samen met haar oma even model staan in de studio voor het jaarverslag van de Stadsregio. Na deze beelden gemaakt te hebben, heb ik haar ook nog even gewoon geportretteerd!

Technische info: studio-opstelling met simpelweg 1 hoofdlicht door een beautydish, soms aangevult met een klein haar/rim-lichtje door een gridje.

REAGEER

ZOEKEN

BLOGINFO

Dennis Vloedmans Welkom op m'n weblog. Hier plaats ik met enige regelmaat het fotowerk dat ik recent heb gemaakt en probeer dit te voorzien van wat verduidelijkende achtergrondinformatie. Zoals over het ontstaan van het beeld, de manier van uitlichten, de persoon of het model in kwestie, de locatie, trucjes en al het andere aan enigzins zinnige informatie dat ik maar over de foto's kan vermelden.
  • LAATSTE REACTIES

    • Hanneke Mooi de eerste twee foto’s!
    • Hanneke Erg grappig!
    • Gitaarles Een hele mooie website met mooie fotos dit geeft een goed en positief beeld voor mensen die online gitaar...